Hallitsematon helvetti

Runoilija Alenja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2017
Viimeksi paikalla: 21.5.2017 23:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.7.2001

Nuori neiti purkamassa ajatuksiaan sanoiksi.
Kukapa uskoisi että tää tyttö runoilisi? 
Muut voivat juosta perässä sosiaalisten paineiden alaisena tietämättä,
että kiehtovinta on pysähtyä hetkeksi ajattelemaan.


 
 
Huudan ja kiljun ilostani holtittomasti.
Tahdon elää ikuista kesää, kantaa sen ihmeitä pienillä käsilläni.
Tahdon tanssia sen sateessa, tuntea vesipisarat kasvoillani.
Hallita maailmaa mielikuvituksellani.
Ja minä - tahdon vain olla vapaa, minä, sen helvetin ajan lukitsema.
Ja kun äitini vanha seinäkello tikittää, huutoni vaimenee: holtittomuudestani huolimatta.
Ikkunani on huurtunut pimeän talviyön pakkasista.
Kasvoni ovat kosteat, kyynelistä kristallinkirkkaista.
Kellosta näen mustavalkean Pariisin katukuvan ja pienet mustat pisteet.
Ja kun suuret kämmeneni suljen, en omista enää mitään: en maailmaa, en sen ihmeitä.
Väsyn kurottamaan kadonnutta aikaa, jonka kulkiessa muistan:
meissä jokaisessa elää sisäinen, rasittava pennunrääpäle.
Silmät sulkiessani tunnen viileiden vesipisaroiden vaeltelevan poskipäilläni.

Olen kesänlapsi.
Olen vapaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesänlapsikin ymmärtää talvea, lopulta.
 

Käyttäjän kaikki runot