Härkäpäinen taideteos

Runoilija Alenja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2017
Viimeksi paikalla: 21.5.2017 23:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.7.2001

Nuori neiti purkamassa ajatuksiaan sanoiksi.
Kukapa uskoisi että tää tyttö runoilisi? 
Muut voivat juosta perässä sosiaalisten paineiden alaisena tietämättä,
että kiehtovinta on pysähtyä hetkeksi ajattelemaan.


 
 
Tahdon hiuksiasi silittää, pikkurillini ympärille kietoa.
''Olet rakas, olet niin tärkeä.''
Korvaasi kuiskata,
nähdä sivusilmälläni aavistuksen hymyä.
Salli itsesi hymyillä, sillä: ''Olet kaunis, olet niin lempeä.''
Loputtomasti voit itsellesi hokea: ''Olen mitätön, olen häpeä..''
Totuuden voit vielä itseltäsi kätkeä.
Toivon vain, kun et tänään itse kykene: ''Joskus vielä olet yhtä hymyä.''
Ehkä huomenna, ehkä viikon päästä.
Ehkä joskus käsität.

Ehkä vielä, ennen pitkää - hymysi arvostusta huokuu.
Ennen pitkää voin kanssasi hymyillä, kuiskata rakkauden kielillä: ''Vain sinua tahdon syleillä.''
Sillä kaikkia taideteoksia on vain yksi
ainoa - ja sinuun mä rakastuin.
~ Sitä et voi kieltää ..
Selite: 
Sinä olet rakas - mun härkäpäinen taideteokseni.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus voi olla vaikeaa sanoa, että rakastaa.
 

Käyttäjän kaikki runot