Oletko varma
että tahdot minut?
Saatan korjata kaiken
tai
räjähtää sirpaleiksi.
Minulla ei ole keinoa
ennustaa kumpaa
tai mitä siltä väliltä.
Pyydän sinua ikuisiksi ajoiksi.
(Kuinka saatan?)
Tiedä
että olen aina
aina
aina
Ja vaikka minäkin
pelkään edelleen antaa
lupauksia
Onko minulla vaihtoehtoja?
Kahden ihmisen välisellä
rakkaudella
on yksilöllinen dna.
Rakastaisinko koskaan
ketään niin kuin
Sinua.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Erittäin hyvä veto.. Pidän
Mielettömän upea !
Vahva runo, pidin
/kahden ihmisen välisellä/rakkaudella/ on yksilöllinen dna// - upea oivallus, hieno runo.