Kasvot eivät liity tapahtumaan. Ei elämään, ei tähän. Olin liian kauan kuvitellut voivani luottaa virtaan. Virtaan joka veisi pois kaiken mitä ihminen haluaa, uneksii ja pakenee. Ei ollut kahta hetkeä, ettenkö olisi toisena miettinyt sen mielettemyyttä. Mutta miten se voi olla mieletöntä jos ymmärrän kysyä uudestaan ja uudestaan sen perään. Elämässä on vääristymä, jota ei voi paeta. Se peittää alleen kaiken ja silti se on elämää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kiitos kommentista. Jotain sellaista monesti tavoittelenkin, jolla ei ole selkeää sanallista muotoa.