Mutta sinä olet ihminen ja sinulla on nimi.
Sinä hymyilet, puhut lempeällä äänellä, jota ei voi rikkoa,
olemukseltasi olet niin hauras, että katseesi tappaa.
Sinä hymyilet, puhut lempeällä äänellä, jota ei voi rikkoa,
olemukseltasi olet niin hauras, että katseesi tappaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
lyhyt ja ydin lopussa!
tykkään!