Aurinkotuuleni

Runoilija ^Hanna^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Avaruudestasi laskeuduit,

tulit

Revontuliksi taivaalleni,
hiukkasiksi iholleni

Pois tähtipölystä

sinä,

Aurinkotuuleni

Selite: 
Kaikkea sitä maantiedontunnilla oppiikin..
Kategoria: 
 

Kommentit

wau ihana kaunis runo

Hih, minä teen ihan samaa - sovellan biologiaa, maantietoa yms. runoihin.

Hienoa, pidän tästä kovasti!

Aivan ihana runo!!

Ihana pieni runonen, kaunis, siitä voisi maalata vaikka taulun.

Tämä on todella sellainen lyhyt ja yksinkertaisen kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot