Hourupappa

Runoilija Julma Tuhtori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

öööööööööö......
 

Olenko se minä?
Joka näkee puut metsän takaa.
Oletko se sinä?
Joka piiloutuu.
Jokaikisen kiven alle ja sammaleen kupeeseen.
Linnuille näytät nokkaa.
He somasti riitelee.
Sanon vain se olen minä, joka näen kaiken.
Ja, jos en näe.
Mua arkussa kantakaa iloiten.

Selite: 
niinkai sit
Kategoria: 
 

Kommentit

jestas, kun mua naurattaa.... piti lukea monta kertaa. Ihan tää svengasi! :)

Tää oli aika vitun jees.
Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot