Täh? (Paluu)

Runoilija Julma Tuhtori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

öööööööööö......
 

En jaksa edes riisua vaatteitani, kun mietin.
Sinä ja me olemme eri maailmassa tänään ja aina.
Sinä elät.
Minä en edes tiedä sinun horoskooppia.
Nälkä, vilu, jano ja tikkien poisto!
Se siitä taas. joo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot