Askel

Runoilija xird4n

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When you find that someone special, don`t fuck it up.
 

Hiljalleen sade lakkaa ja tähdet paljastuvat pilviverhon takaa,
avaan silmäni ja tuijotan tähtiin muistellen tätä matkaa,
lempeä syystuuli kahisuttaa lehtiä jaloissani ja nostattaa ne ilmaan,
syksyn kirpeä ilma saa minut hymyilemään ja muistan,
kuinka lapsena kuralätäköissä pompittiin,
miten nuorena puistossa juteltiin ja valvottiin,
muistan kaikki asiat jotka tekevät minusta minut,
hymyillen tartun käteesi, enkä pelkää astua askelta seuraavaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on ihanan syystunnelmainen. =)
Hyvää syntymäpäivää!

Ihana....

..wau..

 

Käyttäjän kaikki runot