runo rakkaudesta

Runoilija xird4n

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When you find that someone special, don`t fuck it up.
 

herään yön pimeänä hetkenä,
maailman äänet ovat hiljentyneet,
kuulen vain hiljaisen hengityksesi,
katson rauhaisia kasvojasi.

unisesti kysyt onko jokin vialla,
hymyilen vaikket nää ja suutelen otsaasi,
painan pääni rintaasi vasten ja silitän hiuksiasi,
nukahdan, ja kaikki on täydellistä.

Selite: 
there are no words to describe this feeling...
Kategoria: 
 

Kommentit

oiii vitsi ku ihana! suosikkeihi-->

kaunis runo, ihana :)

kaunista.
enää sun runot ei oo semmosii surumielisii.
jooh. soitellaan jne *hali* :)

 

Käyttäjän kaikki runot