Riks, raks,
ratas ajan sanoi kaks.
Kukkuu, kukkuu,
kuka täällä hukkuu?
Öh, kun ...
tarkoitan, että nukkuu.
Ei kai näin voi jatkaa,
tätä arvokasta matkaa.
Minä kohta kumautan,
patarumpua pamautan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kivasti rytmittyy ajatusten porina