Tyhjä on lomake,
tyhjä on mieli.
Mitä tästä seuraa,
sitä kerro ei kieli.
Pitkin virtoja ajatusten, mielen.
Saatko mukaan vielä kielen?
Ongelma ei tämä aina,
ei se niin paina.
Pahempaa! ...
Et voi ennakoida,
mitä tuleman pitää.
Alat vain lusikoida,
sitä mikä sinussa itää.
Menetkö prosessiin arvaamattomaan,
vai ryhdytkö sitä vastustamaan?
Mielessäsi turhia pelkoja.
Mitä kaikkea luulet?
Maton alla ehkä velkoja?
Totuuden itsestäsi kuulet!
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi