jos voisin

Runoilija -Morena-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2002
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 7:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Jos vaan saisin tämän tunteen sisältäni pois
Voisin unohtaa sut
ja sen, ettei sulla koskaan tuu oleen puhtaita tunteita
mulle tarjottavaksi
Jos voisin lopettaa tämän itseni kidutuksen
tai edes siirtää tämän kaiken sinuun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot