uskallanko?

Runoilija -Morena-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2002
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 7:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Yksinäisyys.
Sisältä päin raastava
helvetillinen tunne
tunne
kun kukaan ei todella välitä
ei kaipaa kosketustani
ei ääneni helinää korvaansa
Epätoivo.
Hiljaa tappava voima
joka jossain vaiheessa musertaa vahvankin
Minä en ole alkujaankaan vahva
ja olen jo näinkin pitkällä
Nyt on vain tyhjyys
Odotus
koska tämä kaikki on ohi
Koska uskaltaa päästää otteensa
ja luovuttaa

Selite: 
Tänään tuntuu tältä ja tämä tuntuu helvetin pahalta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot