Taas koin saman asian,
en tunteilleni saanut vastausta.
Vain tyhjä kaiku palasi takaisin,
kun hiljaa huusin.
Vain eloton henkäys luokseni tuli,
kun rakkautta hiljaa kutsuin.
Joku oli sen kaapannut,
kaltereiden taakse lukinut,
pois auringonvalosta,
pois sydämestä,
pois mielestä.
Ei hento tunne vapaaksi päässyt,
jotta olisi luokseni lentänyt.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi