Paljon ihania sanoja,
ihania lauseita.
Lupauksia toisensa perään,
mutta pystytkö niitä pitämään?
Onko tämä kaikki vain harhaa,
pian haihtuvaa?
Voiko tämä olla todellista,
vai onko tämä pelkkää mielikuvitukseni tuotetta?
Voiko luottaa,
jos ei ole varma, että jää kantaa?
Jos luotan,
autatko, jos putoan?
Jos jää satuttaa,
parannatko haavan?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä runo.
Hyvää syntymäpäivää.^^