Puolikas

Runoilija Lasihelmi

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.6.2016
Viimeksi paikalla: 22.9.2016 19:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringon säde ei tunnu samalta kuin ennen
Vain sadepisarat ovat suurempia
Jäätelö ei maistu makelta
vain kylmyys tavoittaa kitalaen

Tyhjyys

Epätoivo

Umpikuja

Lähtösi jälkeen minusta on jäljellä vain puolikas
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot