Miksi olet vielä täällä?

Runoilija Lasihelmi

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.6.2016
Viimeksi paikalla: 22.9.2016 19:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Katsoit sivusta, kun kompastuin mutaan
Annoit jalkojeni upota
Et ottanut kiinni, kun kaaduin asfaltiin
Annoit verivanojen valua

Vasta, kun liat on pyyhitty
Haavat ovat arpeutuneet
Säröt on korjattu
Kyyneleet ovat kuivaneet

Seisot siinä ja ojennat kätesi
Hymyilet
Luulin, että lähdit

Mutta miksi olet vielä täällä?
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot