Kielletty rakkaus

Runoilija Lasihelmi

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.6.2016
Viimeksi paikalla: 22.9.2016 19:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kun näen sateen iskevän ikkunaan

Kun päästän kyyneleen hiljaa tippumaan

Sen tunnen pian rintaani painavan 

Polttavan tuskan sielua halaavan



Nyt tiedän sen:

Se oli kerta viimeinen 

Sua en saa 

Sua en voi unohtaa 

Olet ikuisesti minun


Mutta vain muistoissain 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, helppo samaistua sanoihisi
Joitakin ihmisiä kantaa muistoissa mukanaan,pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot