Katson taas takaisin synkkään menneeseen.
Miksi aina tulee mieleen edelleen ajat nuo?
Huomaan taas itseni yllättäen itkeneen.
Mielessä yhä vieläkin aika taaksejäänyt tuo.
Miksi en voisi jo siirtyä vähitellen eteenpäin.
Mitä tuolla takana enää mitenkään olla vois.
Nekö onnet vai surun hetket edessäni näin?
Eikö vieläkään nuo hetket menisi mielestäni pois.
Miksi yhä edelleen tuohon aikaan palaan?
Tahtoisin jo heittää taakse ajat menneet nuo.
Silti yhä vieläkin ajatuksissani nuo muistot avaan.
Ei mitään hyvää tuo mieleeni aika mennyt tuo.
Ois aika jättää taakse nuo ajat taakse päin.
Eikö olis jo aika siirtyä vähitellen nykyiseen?
Mut jos katsoin tulevaan, niin mitä siellä muka näin?
Teen mitä teen, niin kuitenkin palaan yhä entiseen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi