Lupasit paljon niinkuin minäkin
Kielletty oli rakkautemme
Emme siitä välittäneet
Oli rakkaus meillä kaunis
Mikä enää mielissämme on
Toivo paremmasta huomisest
Jäljellä on vain rakkaus
Joka piilossa on
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaksi ensimmäistä säkeistöä toimivia, mutta nuo kaksi viimeistä riviä jotenkin keskeneräisen oloisia, ikäänkuin olisi jouduttu kiskomaan vaan jostakin muutama sana lopetukseksi . =)
Osu ja upposi. Upea runo. Sanaton olen
Aivan ihana!!! Itse juuri nyt tuossa tilanteessa...Mun tunteet puettu sanoiks.
salassa aina se kielletty rakkaus...pidin tästä
osu ja uppos....
kielletty rakkaus..niin..
sellaista se on.kaunista kun muut eivät näe sen likaisuutta..
kaikki kaunis ja kokemisen arvoinen on punaista..enää en itse tiedä meneekö rakkaus punaisen puolelle.mutta ei sillä väliä.
tärkeintä että itse olet onnellinen
Kuka kielsi?!?
Tuttua. niin tuttua. Kaunis ^^
Kaunis :) Onko rakkaudella mahdollisuus tulla pois piilosta; toivottavasti...
Pidin... Menee suosikkeihin....
tartteeko muuta kun rakkautta?:)
pidin
Kai se nii on et,kel onni on se onnin kätkeköön*jummarran*