Nopeasti se syttyi.
Kauniisti liekki leiskui.
Syksyn tullen,
h i t a a s t i kiduttamalla
aloit irrottaa Amorin nuolta
vain omasta sydämestäsi.
Minuun se vielä jäi.
Nyt on minunkin aika tullut.
Heittää se virtaan
ja katsella kuinka
vaahtopäät vievät
sen muistojen mereen.
Kun sieltä joskus tuulee,
kenties huomaan,
olen vihdoin sinusta vapaa,
mutta vain onnellisiin
hetkiin rakastunut.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi