Rakkaalleni

Runoilija daywalker

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2003
Viimeksi paikalla: 8.8.2021 22:15

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.8.1979

 

Kuin kaunein lumihiutale
Leijailit hiljaa lähelleni


Lähemmäs


vierelleni


Sydämeeni

Olit erilainen
Liekehtivä ruusuni jäätyneessä pensaassa

Et kadonnut vaikka kosketin
Olit siinä vaikka silmäni suljin

Ihastuin


Rakastuin


Voimistuin



Olet siinä... vieläkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvänolontunne ja kauneus oikein huokuvat tästä, ihanaa. :)

Todella kaunis rakkausruno.

Upea rakkausruno!!!

Kertakaikkiaan loistava, niin kaunis ja täynnä tunnetta!

Tiedän tämän tunteen. Kaunis.

*huokaus* ihana on runosi :)

ihana runo rakkaallesi :))
lopetat tämän runon oikein kauniisti.

Herkän Kaunis Rakkausruno.
Tuntuu Hyvältä.

Hyvänolontunne ja kauneus oikein huokuvat tästä, ihanaa. :)

Todella kaunis rakkausruno.

Upea rakkausruno!!!

Kertakaikkiaan loistava, niin kaunis ja täynnä tunnetta!

Tiedän tämän tunteen. Kaunis.

*huokaus* ihana on runosi :)

ihana runo rakkaallesi :))
lopetat tämän runon oikein kauniisti.

Herkän Kaunis Rakkausruno.
Tuntuu Hyvältä.

 

Käyttäjän kaikki runot