Herään aamulla hymy huulilla
miettien Sinua,
Elämäni Suurin Rakkaus.
Kuljen päivällä hymy huulilla
miettien Sinua,
Elämäni Suurin Rakkaus.
Nukahdan illalla hymy huulilla
miettien Sinua,
Elämäni Suurin Rakkaus.
Miten paljon olenkaan valmis
tekemään vuoksesi,
siirtämään vuoria,
vaeltamaan vuosia,
etsimään ikuisuuden
kunnes löydän sen mitä tarvitset.
Onnellisuutesi ja hyvä olosi
on minulle tärkeintä maailmassa.
Se että voit hyvin vierelläni,
antaa voimaa nousta uuteen päivään
harmaudenkin keskellä.
Rakkautesi on kaikki
mitä tarvitsen,
se eheyttää ja parantaa.
Annoit minulle viimein
luvan olla onnellinen
Sinun rakkautesi ansiosta.
Anna kätesi, pidän siitä kiinni
päivä päivältä tiukemmin.
Sieluni kietoutuu omaasi
ja vielä vuosienkin päästä
olemme yhtä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit