tunteissa

Runoilija Kukka-Mummo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jotain,

tässä päivässä,
niin erilaista.

Kahden pimeän välissä,

pitkän helminauhan,

heleä heläys.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sellainen päivä on vihreänä versova muisto! Hyvin kaunis on runosi!

Tämä ihana pikkuruno kertoo enemmän mitä siinä oikiasti on sanoja ja lisäksi sen sanomas on lämpö ja ymmärrys.

Tämä on ajankohtainen runo, kun Tapanin päivänä oli hääpäivämme.

 

Käyttäjän kaikki runot