Unessa

Runoilija annifanni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNOJA SILLOIN KUN AJATUS LENTÄÄ,KUN MIELI OTTAA KIINNI PERHOSENSIIVESTÄ,KUN KYYNEL PESEE POSKEEN LÄMMÖN,KUN SIELU ON NIIN TÄYNNÄ , ETTÄ SE RÄJÄHTÄÄ TUHANNEKSI TÄHDEKSI.
 

Älä herätä minua,
uneni on täydellinen.

Täydellinen elämä,
vain uni.

Askeleeni kuin ajatus,
kevyt lento

läpi pimeän yön.

Selite: 
niinpä, joskus saa inspiraation lukemastaan
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuultava tunnelma runossasi. Viisaita sanoja.
*Kiitos

Inspiraatiohan voi lähteä toisinaan ihan uskomattomistakin aiheista, eikä ainakaan vähiten toisten runoja lukiessa.

Ihana runo tämä kuitenkin on, pieni mutta mieleenpainuva.

Kaunis runo.

Älä anna minun nukahtaa, pidä
silmäni auki, tahdo elää tätä unelmaa,
enkä nukkahtaa siitä pois ...

Kevyt ja hento Runo, ei liikaa
sanoja, yrittämistä, vaan ilmava,
hieno teksti.

Lukijan Runo ja jokainen lukija
kokee tavallaan.

Ehyt ja hyvä Runo.

Unessa on mahdollista joskus elää onnellista elämää.

Kaunis,upea runo! Hienoa

 

Käyttäjän kaikki runot