Syksy laulaa sydämeeni

Runoilija annifanni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNOJA SILLOIN KUN AJATUS LENTÄÄ,KUN MIELI OTTAA KIINNI PERHOSENSIIVESTÄ,KUN KYYNEL PESEE POSKEEN LÄMMÖN,KUN SIELU ON NIIN TÄYNNÄ , ETTÄ SE RÄJÄHTÄÄ TUHANNEKSI TÄHDEKSI.
 

Puu heittää
pitsin nurmelle.
Keltaisen repaleisen.

Käsin koskettelen
tavoittelen tuulta.

Värit varastoin sinne
minne vain minulla on
kulkulupa.

Odota tavoitan sinut
Muuttolinun mieli on muuttunut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo ja onnea syntymäpivän johdosta :)

Kaunis on runosi! Onnittelut Syntymäpäiväsi johdosta!

Melankolisen Kaunis.

Syntymäpäiväonnittelut !

Haikean kaunista.
Mukavaa syntymäpäivää.

Kauniisti kuvattua ihmisen yksityisyydestä, intimiteetistä. "Värit varastoin sinne minne vain minulla on kulkulupa." Ja viimeinen lause kutkuttavan kaunis (sisällöllisesti myös monitulkinnallinen).

Tämä syysrunohan sopii tähän meittien ikähän oikeen mainiosti !Hyvä !
Onnellista syntymäpäivää !!
t.perästulija !

Hyvää syntymäpäivää.

Kaunis runo. Hyvää syntymäpäivää

Runopitsiä kaunein värein. Muuttolinnun osuus on todella mielenkiintoinen ;)

Tästä tykkäsin. Onnea syntymäpäivänäsi!

ISO synttärihali sulle tänään.
( Olet pikkuisen edellä - hii!!)

Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot