taas uudelleen

Runoilija just for love

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

dont be slave of hate
 

Monen vuoden jälkeen tuohon pöytään istudun
odotan kellon tuon oven aukaisevan

taas moni tuttava oven aukaisee
pöytääni istahtaa oluen verran muistelemaan
elämänsä mulle kertoen ja lopuksi
vuosiin menneisiin palaten

kuinka joskus kuljettiin yhdessä ja
me joella hypittiin
ja vielä joskus luvattiin maailma valloittaa

ja taas ovi aukeaa
toivon sen sinun avaavan
udestaan ja uudestaan

sinulle saanhan tämän kirjoittaa
kuinka vuosi vuoden jälkeen
sinua kaipaan enemmän

tuskin koskaan kiitän sinua siitä mitä näin
mutta kiitän sinua siitä että sinun kanssasi
sen kaiken näin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi hitto, kun tykkään tästä.
En osaa selittää miksi.

Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot