Tänäänkin,
minä olen hymyjäni myöten
vain Sinulle.
Sillä en minä kauniimpaa tiedä,
ei minulle ole, en muuta kaipaa
kuin Sinun sormesi minun
sormieni lomassa,
syli sylinsä kaltainen – täydellinen.
Ja kun ilta vaipuu yön syleilyyn,
minä ennalta huomista palvon.
Sillä minä tiedän, niin kauan kuin Sinä olet,
niin kauan on huominen tämän päivän kaltainen.
Minulle kaikki, Sinulle.
Selite:
<i>rakkaus-ajatuksia</i>;*
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista läheisyyttä ja rakkautta huokuu tämä ihana runosi♥
Hellyttäviä sanoja. Kaunista rakkautta tulvillaan.
Kaipausta ihanaa. Pidin.