Jos minä olisinkin, kaukana.
Tai vaikka vieläkin kauempana.
Muista,
minä olen Sinun,
yksin Sinun minä olen.
Ja niin kuin palaa
pohjoisen taivaalla tulet,
olet Sinä minun sieluni liekki.
Kuljen turvassa, Sinussa,
kuin kotipolkua kulkisin.
Sinun syliisi käperryn,
sydänpaikkaani.
Ja kun tänä iltana käyn
yksin nukkumaan,
minun viimeinen ajatukseni
koskettaa Sinua.
Sinua.
Rakkaudella.
Selite:
:)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista kieltä rakkaudesta.
AIVAN UPEA!!
Tämä runosi koskettaa niin kauniisti, niin kauniisti toista ihmistä.
Kaunista, turvallinen paikka ... rakkaasi luona ***~~~*** :)
Olipa kuin ajatukseni tänään. Odotusta kaipausta kosketusta hellä. Kaunis ja herkkä runo rakastetulle.***Pidin tästä
Todella kaunis runo! Vahvaa luottamusta ja rakkautta.
Voi miten kaunista. :')
Niin kaunista ja totta - jonk' on turva...
vain rakkaus saa aikaan kertomasi kaltaisen luottamuksen