sateinen päivä Hesperian puistossa

Runoilija Dorian Grave

pari pullollista viiniä,
tekemättä jääneet piknikleivät,
vuoden paras kahvihetki

ja huulillasi maistui
kaikki se mitä voisimme olla
Selite: 
Vittu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo, selitettä vain en oikein ymmärrä.
Yritin saada tähän runoon konfliktia kuitenkaan johdattelematta liikaa, en näemmä onnistunut tarpeeksi hyvin.
Onnistuit varmasti, minä vain olen hölmö ;)
Hieno, jotenkin toiverikas on runosi, siitä hehkuu hyvä.
 

Käyttäjän kaikki runot