Nimetön

Runoilija Dorian Grave

kiskot kuljettavat kauemmaksi
ainoasta auringostani
tämä tilanne tukehduttaa, tappaa
kaiken kauniin

saisinpa sulkea sinut syliini
suudella sisimpääsi
hivellä hipiääsi

jospa joskus
tavattaisiin turhia
velvollisuuksia vailla
näkisit
minun maailmani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot