Yhä toisinaan mietin
tuijotatko yhä nenääni
samalla tavalla kuin ennen
olen yhä se kaino poika
joka ei uskaltaisi
riisua ja selättää sinua
vaikka pyytäisit
en kuitenkaan säikähdä vähästä,
en edes silloin
Selite:
Sananen empiirisistä tutkimuksista
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit