Eletyn elämän valtasi alastomuus,
paljaat kuvat matkasivat iholla.
Kaikki unet olivat eilisen tuulia,
monta kertaa kulkivat läheltä ohi eri kasvoilla.
Parrasvaloissa olivat yöt ja niiden olemattomat tulet.
Pyhällä vuoteella näkyvä oli mustaa kuin se äänettömyyteen
lähetetty rukous.
Ilmeet mietteliäinä, meret edessä elottomina.
Lokkien itkut, lähtiessä vain häpeää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea runo !
(vielä hienompi olisi vähän erilaisella rivityksellä)
Hyvä, todella.