Mikä kaunis mies, mielikuiske kuuma, ikinä ei koske, puhu, kuule, se matkasielu. Haavekatu, hymykasvo, sinä hassu nainen herää, nouse, ota tanssi, näe vastaus: kuollut on mies, sinun ainoa koskaan. Juhla on loppu.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kuolema on mielenkiintoinen elementti runosssasi
Tulee mieleen kiire ja tunteiden hiipuminen.