Aistikas ja rohkea runoteos rakkaudesta
Hei kaikki Topin ystävät! Olen lukenut jo etukäteen Topin runot kirjasta:"Kaksin tanssimme rakkautemme sävelin". Runot ovat aistikkaita, rohkeita ja lämpimiä. Kirjasta voit poimia esim. kortteihin ja tervehdyksiin mieleisesi runon. Suosittelen lämpimästi. Kirja on edullinen, 14,90€ + postituskulut.
Lausunnanohjaaja Pirkko Korhonen
Runot kertovat rakkaudesta, sen eri vaiheista, odotuksesta, nautinnosta, kiintymyksestä ja rakkauden muistosta. Ne on kirjoitettu pääasiassa japanilaisen tankan mittaan.
Yhteydenotot: tjaaltonen@gmail.com/046-5780410
https://www.bod.fi/index.php?id=1258&objk_id=693831