Peili

Runoilija 01d0bab2b67953da7e58d56c5f51364d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2015
Viimeksi paikalla: 11.8.2019 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.5.2024

Ajatus + Toiminta = Teko
Suosittelen:
 
Niin katosi tuo, puhtaan valkeus,
yhtä nopeasti kuin tulikin.
Nyt niin kuin maa on musta,
on mielessäni, tuska.

Vaan eipä aikaakaan, kun sinä 
saavuit ja riisuit yltäni haarniskan,
muurin ja suojan. Sidoit haavat,
arpeutuneet ja syvät.

Otit hellään ja lämpöiseen,
syliin niin tuttuun ja turvalliseen.
Sillä tiesin etten ollut enään se yksi,
vaan nyt meitä piruparkoja olikin kaksi.

Niin kuin peilejä ovat nuo kaksi,
ehkä tulevaisuus tekee heidät,
piruparat yhdessä vahvemmaksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Äkkiä se lumi tosiaan häipyi... hyvä runo.
 
Todella hyvä kertomus. Kyllä sitä luntakin vielä varmasti sataa uudestaan.
Kaunis ajatus
Kaunista pidin
Ihana, aito, toiveikas
Tuo toinen säe.. huokaus! Niin kaunis. 
Kauniinsti soljui sanat.. pidin oikein paljon.. 
 

Käyttäjän kaikki runot