Tontun neljäs

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Tontulla on mielessään

jotain aivan kummaa

se aikoo yllättää

koko tonttulaakson

iloisesti hämmästyttää

 

se sai päähänsä

lumiukon rakentaa

lumesta ja jäästä

ikiaikojen suurimman

joka kirjoihin painetaan

 

suuret on haaveet

aina tämän tontun

tämän harmaaparran

jolle ei riitä mikään

tavallinen keskimääräinen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hymyn tuo tullessaan 🧑‍🎄🙂
Joulunaikaan erityisesti on hyvä ja syytä enimmäkseen hymyillä 🙂
Voi tonttu, kyllä osasitkin yllättää 😊
Yllättää useimmiten itsensäkin 😮

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot