Tontun kahdeskymmenesneljäs

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Koko pitkän viime yön

se suksillaan kulki

halki metsien ja peltojen

päivällä pienen hetkosen

nuotiollaan nukahti

 

iltasella matkaansa jatkoi

kuunvalon loisteessa

pakkasen paukkeessa

tunturin päälle hetkeksi seisahtui

ja hiljaa katsoi kaukaisuuteen

 

tontun huuruinen hengitys

katosi kauas pimeyteen

jäi jäljelle vain latu

kaunis pohjoinen talvi

ja ikuinen joulumieli

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos Tonttupojalle ❤️

Hyvää joulua 🤶
Kiitos kovasti ja hyviä Joulun pyhien jatkoja! 🎄
Hieno tunnelma ja tonttukin pääsee vuodeksi lepoon -
hyvää joulua myös kirjoittajalle!
Kiitoksia kovasti! 🎄

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot