Nimetön

Runoilija alppiruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haikuilen harvakseltaan.
 

Sade ja lämpö
kasvattavat taas uutta
kuivatettavaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä runossa piilee todella totuuden siemen. hienoa.

Hyvin oivallettu, tykkään.

Keväinen hyvä haiku!

Näin se menee :c)

hieno runo

Kiva tapa ajatella....

Kumpa sataisikn, jään odotuksen kannalle.
Nämä lyhyet runosi ovat tuoreen maukkaita.

Jos tämä olisi kuvateos, edustaisi se ihka varmasti naturalismia, hyvä ;)

Vanha sanonta
'Kyllä kesä sen kuivaa
minkä kastelee'
on nyt ajankohtainen
Iltapäiväkuuro käy

 

Käyttäjän kaikki runot