Kun yksi ei riitä koskaan.

Runoilija hehkuvaa elämää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka mikään osa sinusta voi rakastaa,
edes sietää

niitä pimeyden riivaamia öitä

Kuinka mikään osa sinusta,
voi löytää itsensä niistä yhä uudestaan

Ja silti kehtaa palata vielä sinne,
missä on sydän, joka oikeasti rakastaa.
Vain pettääkseen sen vielä uudestaan.

Vain sanoja,
eikö todellakaan voisi joskus olla muutakin
kuin vain kauniita sanoja?

Selite: 
Mistä se kumpuaakaan, se, mikä vaan tulee, ja on pakko ulos kirjoittaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot