Onko tämän oltava
minun kiirastuleni?
Se hetki, jolloin on
pakosta kasvettava ihan pikkuisen enemmän aikuiseksi?
Jos minä kysyn,
kuka vastaa?
Ja jos minä annan anteeksi
kuka antaa anteeksi minulle?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
-itsetutkistelevaa runoa lukee mielellään se herättää aina pohtimaan syntyjä syviä!
Hyvää Synttäriä!