Metsäni sylissä
sammalpedilläni
minä raukeana lepään
Eilisen lupaus
värisevänä ihollani
Tumman yön tähdet
helminä huulillani
Ja minä muistan sen hetken
Käsiesi kuuma kosketus
muistona vaeltaa selkäni kaarta
Suudelmiesi jälki vielä kupeitani poltellen
Minä muistan
kuiskauksen
Sinä olet niin kaunis
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi