Pieni pyyntö

Runoilija Johannatar

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.7.2004
Viimeksi paikalla: 9.3.2024 3:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohdin tämän sivuston muutamaksi vuodeksi, ja runoni hävisivät bittiavaruuteen. Onneksi suurin osa on tallessa, kiitos siskoni, joka on aina sanoihini uskonut. Saatan laittaa tänne vanhaa mielenmaisemaani. Ja uuttakin. :) Muistakaa maksaa jäsenmaksu, ettei runot häviä ;) 
 

Hennon epätahtisesti
siipivaurioinen yksilö
kallon luitasi koputtelee

ei tahdo häiritä
mutta
tahtoo silti paljon

yöstä hetken
aamusta ajan
päivästä sen ylimääräisen minuutin

sidetarpeita
risoihin kohtiin

verenpunaista liimaa
aukkoihin suuriin

kulkevaa lankaa
suoraan sinun sieluusi

Sillä sinun
pohjattoman
avarakatseisen sydämesi

kuuluu kuulla kaiuton pyyntöni

Ota tämä
pieni musta hiillos
käteesi
ja puhalla

Puhalla hiljaa

Selite: 
Muokattu hieman 20.12.06.
Kategoria: 
 

Kommentit

todella kaunis ;) hyvin keksitty ;D Pidän <3

Tämä runo on suuri, rikas ja hyvä,-mykistäviä muutkin runosi,- ihailen.

----ja kiittelen sanoistasi ------

Tarvitsemme inhimillisyyttä, läheisyyttä aj mielten lämpöä.

"Ihminen tarvitsee ihmistä" -on joku viisas runoilija aikoinaan kirjoittanut.
Sinä teet sen omalla kauniilla tavallasi. Koskettava runo♥

oi, kaunis :>

Toisiamme me ihmiset tarvitsemme, ja tällaisia runoja.

Kaunista ja herkkää sanailua.Pienikin aika on kallisarvoinen.

Pienikin hetki voi olla arvokasta aikaa...ajalla on tapana parantaa...

loppua kohti parani tosi paljon ja loppu tosi hyvä!

Kauniisti korjailtu teksti. Hellää pyyntöä. Ehkä se vielä leimahtaa liekkeihin.

Kaunis, herkkä ja hauras ja samalla vahva. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot