Keväisin matkaan löytämään
lapinmaitten rauhan
talven suojelemien silmujen
vaivaisessa heräävän.
Kaipaan taivaankaaressa
saapuvia auroja palaavien
jassoja tunturin kupeessa
joutokeinoja kuljeskellessani.
Haaveilen tapaavani
seitakiven juurella Omani
todellisuuden katoavan
tunturin tuuliin.
.m
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
upea