Hiljaista on kotitiellä
jokunen karvaturri
huppupäisiä keppi-ihmisiä
kiirehtimässä suojaan
vihaisilta katseilta.
Olen hoitanut asiani
puhtaita nenäliinoja taskussa
noudattanut kulkemisohjeita
vienyt roskat lähempänä keskiyötä
harrastanut kotini puhtaaksi.
Tilasin kotikuljetuksella
kaikenlaista tarvittavaa
syvennyn hartaudella
aterioiden valmistuksen saloihin
laulan yksin kotikaraokessa rakkauslauluja.
Sitten joskus kun sen aika on
tarjoan vierailleni leipomiani
onnenkeksejä
kirjoittelen pieniä elämänviisauksia
jo valmiiksi.
-Yhdessä selvisimme tästä-
.m
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit