Ei kukaan muu ole sellainen
tonkii sorakuopan reunamilla
maata.
Kysyin mitähän jännää luulet
oikein löytäväsi
kultamaat on pohjoisessa.
Menomatkalla jostain Malmilta
että korvasieniä
olin kuulemma joskus puhunut.
Et pitänyt sienistä ollenkaan
mutta minun korviani oli
kuulemma kiva makustella.
Rajat ovat auenneet
voisinhan minä kehitellä
jotain kivaa.
Tulet taas luokseni
pääsiäinen jäi vähän kesken
ylläritkin etsimättä.
.m
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kiva.
Ja ajankohtaisuuttakin löytyy.