tietäisitpä

Runoilija toinenihminen

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 9.9.2015
Viimeksi paikalla: 17.7.2023 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
en tiennyt miten kuului toimia
tuntuu, et mokasin kaiken 

sä et tiedä
mut mä en muista mitään
kunnes heräsin sun vierestä

sä et tiedä
en kadu sitä
kuitenkin mä pidin siitä

tietäisitpä
​että mä tekisin sen uudestaan

tietäisinpä,
tekisitkö sä?
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot