complicated love

Runoilija toinenihminen

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 9.9.2015
Viimeksi paikalla: 17.7.2023 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
"paikalla"
lukee sun tilassa
niin lähellä
mut niin kaukana

tykkään susta
mut en niin että halkeen
riittääkö se
tahdotko enemmän

yksinkertaisesta
en oo kuullutkaan
yhdessä voitaisiin
se oppia?

kerro sitten
jos rakastat
jotain enemmän
niin voin irrottaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä saadaan kuulostamaan hyvinkin mutkattomalta.
Vähäeleisesti paljon kertovaa. Hyvin ajassa kii
 

Käyttäjän kaikki runot