Humisee viileä tuuli
oksissa havupuiden.
Tuuli kuljeta viestini lempeydellä,
sipaise hellästi,pyyhkäise poskea,
kuiskaa korvaani: "Pian Joulu saapuu:
Pian Joulu saapuu:
kirkkain tähti valonsa luo ylle maan."
Viestini tämä :"tuuli oksiston
vie luokse ystäväin kaikkien".
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista pehmeää kosketusta